Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Välkommen till en underbar ljus fastighet i exklusivt läge.

Fakta Bilder

480m2 6 Sovrum i Ibiza Town

I modernt nyskapande uppenbaras denna byggnad om ca 480 kvm boyta vid eftersökta Santa Eulalia. Uppfört på en 1150 kvm tomt och beläget på en höjd, utan insyn, tillåts en magnifik utsikt över vatten och område. Stora terrasser erbjuder en härlig sällskapsdel för umgänge, solning, mat och grillning. Hela hemmet genomsyras av rymd och ljus med stora glaspartier, öppna ytor och omkringliggande altaner såväl som uteplatser som skapar utvändiga frirum. Stora sociala ytor på alla planen kombineras med en väl avvägd familje- och barndel, med fem sovrum och fem badrum på det övre planet. Villan har även en separat gäst avdelning med ett tillhörande sovrum, badrum och eget kök. Villan är utfört i en mycket smakfull och funktionell anda. Ideligen välvalda material och färgval som smälter väl in i den omgivande naturen. En väl tilltagen hall bjuder in till hemmets sociala ytor. Stora garderobspartier och gästwc finns också. Allt är av hög och modern klass, både vad det gäller vitvaror och förvaring, golvvärme och aircondition. Samtliga rum är vända mot vattnet och med naturen utanför fönstret. Det finns också tvättstuga, förråd och teknikrum.

 • Boyta

  480m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  1261
 • Badrum

  6
 • Pris

  5 636 020 US$

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: