Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Inviterer Middelhavet villa i meget etterspurt område med nydelig sjøutsikt - Sold

Fakta Bilder

275m2 5 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Detta, år 2011 helrenoverade charmiga hus med strålande havsutsikt ligger på en 1 200 kvm stor tomt i de eftertraktade villakvarteren av Costa d´en Blanes, helt nära den exklusiva marinan Puerto Portals. Husets 2 våningsplan utrustades i modern stil med mild färgsättning, är på 275 kvm bostadsyta med sköna uteplatser och terrasser, både med och utan tak på sammantaget 55 kvm. Dessutom finns en fantastisk swimmingpool samt frodig växtlighet med palmer och stora kaktusväxter. Rummen fördelas enligt följande: i entréplan ligger vardagsrummet/matsalen med öppen spis och utgång mot solterrasser, poolen och grillplatsen. Här ligger också det exklusiva köket, komplett utrustad med matplats och skafferi. Tre sovrum och två badrum. Ett av sovrummen har terrasstillgång. På övervåningen finns det rymliga huvudsovrummet med eget badrum en-suite samt ett sovrum till som för närvarande används till kontor. Övriga faciliteter av detta förtjusande hem är bl.a. centralvärme (oljeeldning), luftkonditionering varm/kallt och ett dubbelgarage. Golfbanan Royal Bendinat och ett flertal fina badvikar finns helt nära och till Palma stad tar det inte mer än 7 minuter med bilen.

 • Boyta

  275m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  5140
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: