Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa i typiskt Medelhavsstil med magnifika solterrasser och separat - Sold

Fakta Bilder

137m2 4 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Med mycket bra läge i Costa d´en Blanes, ett eftertraktad villaområde, finns detta mysiga hem på en 780 kvm stor tomt. Villan erbjuder en härlig swimmingpool, en underbar havsutsikt och finns bara på några minuters avstånd från den exklusiva yachthamnen Puerto Portals. Bostadsytan är 137 kvm samt terrasser på 140 kvm och omfattar ett rymligt vardagsrum, ett öppet komplett utrustad modernt kök med matplats, 3 sovrum, 2 av dessa med badrum en suite och terrassutgångar, samt ett separat badrum och ett arbetsrum. I bottenvåningen finns gästvåningen med sovrum och badrum. Här bor man lugnt och privat med stora möblerbara terrasser, grillplats och underbar swimmingpool. För övrigt är huset försedd med centralvärme, luftkonditionering varm/kallt, förråd och ett garage för 2 fordon.

 • Boyta

  137m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  2337
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: