Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Modern nybygd villa i minimalistisk stil med flott takterrasse og drømmeakt - Sold

Fakta Bilder

298m2 3 Sovrum i Costa den Blanes - Sold

Den mycket stiliga nybyggda villan ligger på en 1 200 kvm stor tomt i det eftersökta Costa den Blanes med en bostadsyta på 298 kvm, ett flertal stora härliga terrasser både med och utan tak på sammantaget 270 kvm, en fabulös swimmingpool, allt omgiven av en mycket välskött trädgård. Villans två våningsplan innehåller den luftiga och ljusa salongen och matsalen med generös takhöjd, öppen spis och panoramafönster, köket som är helt komplett med köksö och det senaste från Siemens och placerad i öppen planlösning, samt ett sovrum och ett badrum. Nästan alla rum på denna nivå har tillgång till solterrasser, elegant grill- och loungearea samt poolen. På övervåningen finns huvudsovrummet med badrum en-suite och dressingroom samt ytterligare ett sovrum och ett separat badrum. Båda sovrummen har sina egna privata terrasser. Härifrån leder en spiraltrappa upp till den magnifika takterrassen med sin fantastiska havsutsikt. Huset är mycket komfortabel och försedd med de senaste tekniska finesser som bl.a. ett teknikrum, luftkonditionering varm/kallt, golvvärme, tvåglasfönster samt ett garage. I omedelbar närhet finns den eleganta marinan Puerto Portals med sina imponerande båtar, eleganta butiker och utsökta restauranger och barer samt ett flertal golfbanor. Huvudstaden Palma är bara 7 bilminuter bort.

 • Boyta

  298m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  5139
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 971 702 343 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan finna ditt hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter?  Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Message Submitted

  Your message has been sent.

  Please amend the following issues: