Lavin Estates | Ädel nybyggd villa i modern design
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Ädel nybyggd villa i modern design - Sold

Fakta Bilder

347m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes - Sold

På en höjd ovanför Portals och med ett absolut toppläge på sydvästra Mallorca, i bergen i bostadsområdet Costa d'en Blanes, ligger denna nybyggda villa med utsikt över grönskan. Den nya lyxvillan, som ligger på en sluttningstomt, erbjuder en boyta på ca 449 m², sträcker sig över tre våningar och övertygar med en modern design med medelhavselement och en hållbar byggmetod. Inredningen är lika minimalistisk som elegant och skapar tillsammans med de finaste materialen en speciell känsla. Den tidlösa villan imponerar med 4 sovrum och 4 badrum samt ett öppet vardagsrum och matplats och fantastisk utsikt över bergen. Det fullt utrustade designköket lockar till speciella matlagningskvällar med vänner och lämnar inget att önska. Den tidlösa arkitekturen och trädgårdslandskapet som är integrerat i omgivningen, inklusive infinitypoolen och den rymliga terrassen, inbjuder dig att sola och dröja dig kvar. Tack vare de stora panoramafönstren och den inre uteplatsen kommer mycket ljus in i villans inre, vilket ger den en mysig känsla. Villan har en hel källare och ett underjordiskt garage för 3 bilar med hiss. Varje detalj i villan återspeglar efterfrågan på högsta kvalitet. Ytterligare funktioner: Garage, golvvärme, luftkonditionering w/c, förråd, färdigställande Q3 2023
 • Boyta

  347m2
 • Tomt

  838m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P8CV
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: