Lavin Estates | 2 Förtjusande byhus i utkanten av byn
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • 2 Förtjusande byhus i utkanten av byn - Sold

Fakta Bilder

307m2 5 Sovrum i Capdella - Sold

Här presenterar vi två charmiga lanthus, varav ett renoverades kärleksfullt 2022 med yttersta precision och hängivenhet till lyxig inredning. De är idealiskt belägna på en lugn återvändsgata i utkanten av den idylliska byn Es Capdella och visar sig vara sanna paradis för avkoppling, omgivna av orörd natur men ändå bara några kilometer från de förtrollande kuststäderna i sydväst. Det första huset imponerar med ett rymligt vardagsrum/matplats med galleri, ett modernt kök, två sovrum med en-suite badrum, ett elegant omklädningsrum och en praktisk tvättstuga. Det andra huset har ett lika inbjudande vardagsrum/matsal, ett öppet kök, två sovrum, två badrum (ett en suite), en gästtoalett och ett tekniskt rum. Varje hus är utrustat med en egen pool, ett sommarkök och en grillplats i det vackra utomhusområdet. Inbjudande terrasser, en välskött trädgård och en hisnande panoramautsikt över de pittoreska omgivningarna kompletterar bilden. Förutom huvudbyggnaderna finns det ett separat gästhus med ett sovrum, ett badrum och en privat terrass. Dessutom finns det möjlighet att bygga ytterligare ett gästhus med en yta på 25 m². Denna fastighet lovar en utsökt livsmiljö mitt i en drömlik miljö.
 • Boyta

  307m2
 • Tomt

  1737m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02U9HP
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: