Lavin Estates | Acantos - Fantastisk nybyggd takvåning
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Acantos - Fantastisk nybyggd takvåning

Fakta Bilder

84m2 3 Sovrum i Son Espanyolet

Det moderna bostadsområdet ACANTOS byggs i Palmas Son Dameto-distrikt, inom gångavstånd från centrum av ömetropolen. Förutom många sport- och fritidsanläggningar och butiker för dagliga behov finns det också flera skolor i omedelbar närhet. Det arkitektoniskt tilltalande projektet med en avantgardistisk delvis grön fasad består av 18 lägenheter med 2 till 4 sovrum och en inbjudande gemensam pool med solterrass och utomhus fitnessområde. De rymliga trädgårdslägenheterna med 3-4 sovrum och 2 badrum (varav ett en suite) har omfattande privata trädgårdar med egen pool och takvåningarna, alla med 3 sovrum och 2 badrum (varav ett en suite), erbjuder lyxen av en rymlig takterrass med utsikt över staden och havet, utöver en generös terrass på vardagsrumsnivå. En framgångsrik kombination av olika naturmaterial valdes för utformningen av lägenheterna, som är utrustade till en hög standard: Sten och betong ger interiören en ädel karaktär, medan glas ger den modernitet. Stora fönster från golv till tak säkerställer att mycket naturligt ljus kommer in i vardagsrum och matsalar med öppen planlösning, vilket skapar en smidig övergång mellan de stora terrasserna och de rymliga vardagsrummen med integrerade kök (utrustade med inbyggda Bosch-apparater eller liknande; takvåningar Miele eller liknande). Luftkonditionering och golvvärme (drivs av en värmepump) säkerställer ett behagligt boendeklimat året runt. Dessutom ingår en parkeringsplats och ett förråd i det underjordiska garaget i priset (trädgårdslägenheter och takvåningar 2 parkeringsplatser). Hissar finns också tillgängliga. I ACANTOS bor du bekvämt året runt i ett bra och centralt läge.
 • Boyta

  84m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02PHPX
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 474 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: