Lavin Estates | Bästa läge i hamnen med uthyrningslicens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bästa läge i hamnen med uthyrningslicens

Fakta Bilder

518m2 5 Sovrum i Port Andratx

Detta moderna hus med utsikt över hamnen i Port Andratx erbjuder fantastisk utsikt samt bästa byggmaterial och högsta komfort. Bostadsytan på 650 kvm är fördelad på två våningar och ett separat poolhus. På övervåningen i huvudbyggnaden finns det moderna, fullt utrustade och öppna Birgit Müller-köket, med intilliggande matsal, direkt intill det bekväma vardagsrummet med öppen skorsten. Planlösningen kompletteras av ett generöst master bedroom med badrum en suite, som erbjuder samma hisnande utsikt över hamnen som alla andra rum också. På bottenvåningen finns ytterligare 4 sovrum, alla med badrum en suite, samt en tvättstuga och förråd. Det finns möjlighet att ha ytterligare ett sovrum med badrum en suite, totalt sex. Det rymliga utomhusområdet övertygar med sin enorma terrass med infinitypool, grillplats samt en medelhavsträdgård. Poolhuset är utrustat med ett spa- och fitnessområde. Dessutom erbjuder huset flera fler fixturer som: golvvärme, luftkonditionering, BUS-systemreglering, ljudsystem, hiss, naturstensgrunder samt Schotten & Hansen trägolv och mycket mer. Huset säljs fullt utrustat och möblerat.
 • Boyta

  518m2
 • Tomt

  2585m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SRNL
 • Badrum

  6
 • Pris

  17 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: