Lavin Estates | Bekväm lägenhet i litet samhälle
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bekväm lägenhet i litet samhälle

Fakta Bilder

102m2 2 Sovrum i Port Andratx

Denna bekväma lägenhet ligger inom gångavstånd från den berömda marinan i Port Andratx och ligger i ett samhälle med endast 4 parter med gemensam pool och privat parkering. Lägenheten består av ett rymligt vardagsrum med tillgång till en terrass i frontläge, ett öppet kök med Miele-apparater samt 2 sovrum och 2 badrum. Den anmärkningsvärda höjdpunkten är en ytterligare stor terrass med grillplats och utsikt över den gröna naturen. Ytterligare fördelar är en hiss, elektriska persienner och ett privat förråd.
 • Boyta

  102m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02R48R
 • Badrum

  2
 • Pris

  950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: