Lavin Estates | Bekväm lägenhet med utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bekväm lägenhet med utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

84m2 2 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna lägenhet ligger i ett lugnt område och utmärker sig genom sitt utmärkta läge och sin närhet till fiske- och yachthamnen i Port Andratx. Den stora terrassen med den bekväma loungen och den fina utsikten över hamnen erbjuder fullständig integritet och har direkt tillgång till det ljusa vardagsrummet och matsalen samt till det öppna köket. Dessutom har lägenheten 2 sovrum med var sitt badrum, medan ett av dem kan användas som ett badrum med eget badrum eller ett separat gästbadrum. Andra extrafunktioner är luftkonditionering c/w, golvvärme överallt, fina och känsliga marmorgolv, en öppen spis, förråd och en parkeringsplats. Samhället erbjuder en stor pool och chill-out område, varifrån du kan njuta av utsikten över hamnen. Gångavstånd till butiker och restauranger och stränder finns i närheten.
 • Boyta

  84m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02IJ8T
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: