Lavin Estates | Bottenvåning med trädgård i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Bottenvåning med trädgård i Bonanova

Fakta Bilder

128m2 4 Sovrum i La Bonanova

Vi presenterar denna välskötta bottenvåning med stora terrasser och trädgård för privat bruk, perfekt för familjer. Det ligger i ett modernt och välskött bostadsområde på en lugn gata, bara några minuters promenad från Paseo Marítimo och köpcentret Porto Pí. Fastigheten har ett vardagsrum med matsal med ett fullt utrustat öppet kök, 4 sovrum och 2 badrum, ett av dem med eget badrum; Stora terrasser och en trädgård som omger hela huset och ger naturligt ljus hela dagen. Från detta utomhusområde har vi direkt tillgång till den gemensamma poolen, som ligger några meter från huset men med en höjdskillnad som erbjuder integritet. Lägenheten är helt luftkonditionerad med varm / kall luft och golvvärme. I priset ingår två parkeringsplatser i byggnadens underjordiska parkering och ett stort förråd.
 • Boyta

  128m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02V5ID
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: