Lavin Estates | Byggnad på sluttning
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggnad på sluttning

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx

Denna sluttningstomt med ett ansökt byggprojekt ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen i den populära sydvästra delen av ön. Fastigheten erbjuder utsikt över hamnen från översta våningen och grönska från alla andra våningar. Det önskade projektet är att bygga ett enfamiljshus med 3 sovrum och 3 badrum på två våningar på den 986m2 stora tomten. Vardagsrummet, matsalen och det öppna köket samt poolen och solterrassen kommer att ligga på övervåningen. Sovrummen med en-suite badrum kommer att vara på bottenvåningen. Huset kommer att vara utrustat med en hiss och det kommer att finnas en carport för två bilar och flera terrasser. Den byggda ytan kommer att vara 325 m² och den levande ytan 263 m².
 • Tomt

  986m2
 • Property ID

  02S2D3
 • Pris

  1 050 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: