Lavin Estates | Byggtomt med planering i bästa läge
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt med planering i bästa läge

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Port Andratx

Denna tomt med godkänt bygglov ligger på bästa läge i Port Andratx, den framstående naturhamnen och marinan i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Tomten ligger på en kulle och erbjuder en fantastisk utsikt över hamnen, hamninloppet och det öppna havet till naturreservatet Dragonera. Tomten är bebyggd och erbjuder oförglömliga solnedgångar i havet.
 • Tomt

  1044m2
 • Property ID

  02LFUY
 • Pris

  4 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: