Lavin Estates | Byggtomt med utsikt över Tramuntana-bergen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Byggtomt med utsikt över Tramuntana-bergen - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Capdella - Sold

Denna idylliskt belägna tomt på knappt 1000 m2 ligger i ett lugnt område i utkanten av byn Es Capdella. Byggnadsreglerna tillåter byggandet av ett fristående hus med pool över tre våningar (källare, bottenvåning, övervåning). Tomten säljs med ett giltigt bygglov, som ingår i priset. Så den framtida ägaren kan börja bygga sin egen villa / finca på kort tid. Kontakta oss gärna för att få veta mer om det inlämnade byggprojektet och platsen.
 • Tomt

  967m2
 • Property ID

  02TF3V
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: