Lavin Estates | Can Estadé: Nybyggd lägenhet på bottenvåningen med…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Can Estadé: Nybyggd lägenhet på bottenvåningen med privat trädgård nära - Sold

Fakta Bilder

205m2 3 Sovrum i San Agustin - Sold

På ett lugnt läge i Cala Mayor byggs detta moderna nybygge med 6 exklusiva lägenheter, en gemensam pool och ett underjordiskt garage. Alla lägenheter har tre sovrum och två badrum, varav ett med eget badrum, samt ett rymligt vardagsrum med öppet kök och utgång till en delvis täckt terrass. De flesta av lägenheterna erbjuder också vacker havsutsikt. De två takvåningarna imponerar med en privat takterrass med pool. Här kan du koppla av och njuta av den makalösa utsikten över Medelhavet. Lägenheterna är utrustade med moderna och högkvalitativa möbler. Individuellt reglerbar luftkonditionering och golvvärme garanterar en behaglig temperatur i lägenheten året runt. En underjordisk parkeringsplats och ett förråd per lägenhet ingår i köpeskillingen. Ytterligare en parkeringsplats kan köpas till. Projektets läge är oslagbart. Många restauranger, butiker och barer ligger inom gångavstånd, så att du kan njuta av det livliga livet i Cala Mayor till fullo. På bara några minuters promenad når du också stranden i Cala Mayor, känd för sitt kristallklara vatten och sin fina sand. Här kan du njuta av Mallorcas sol, simma i Medelhavet och lyssna till vågornas brus. En annan fördel som detta projekt erbjuder är närheten till öns huvudstad Palma, som kan nås på några minuter med bil. Flygplatsen ligger ca 15 minuter bort med bil. Detta nya projekt är perfekt för alla som vill njuta av livet på ön på ett lugnt och bekvämt sätt, bara ett stenkast från staden, stranden och havet.
 • Boyta

  205m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UJF3
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: