Lavin Estates | Casa de la Luz: Mästerverk inom arkitektur och design
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Casa de la Luz: Mästerverk inom arkitektur och design

Fakta Bilder

560m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Vi presenterar Casa de la Luz: Spektakulär designervilla belägen på höjderna i Costa d'en Blanes, ovanför den exklusiva marinan i Puerto Portals. Här skapar ikonisk arkitektur, toppmodern inredningsdesign och fascinerande belysning en aldrig tidigare skådad upplevelse av ren lyx. Ett hus fyllt av liv genom ljus, där ute och inne blir ett. Vardagsrummet ligger på den övre våningen. En enorm 30 meter lång glasfront öppnar upp för en spektakulär panoramautsikt över Medelhavet och nattljusen i Palmanovabukten. Matsal och kök, vardagsrum och lounge är sömlöst anslutna tack vare det öppna rymdkonceptet. Den enorma terrassen, dess underbara växter och den 14 meter långa infinitypoolen ger en fantastisk, oasliknande känsla och är den perfekta platsen att njuta av långa kvällar med familj och vänner. Den kan anslutas genom att öppna skjutdörrarna i glas, så att insidan och utsidan blir ett stort vardagsrum. en takterrass och en inomhusbastu är också tillgänglig härifrån. På första våningen låter de helt speglade glaskuberna ljuset flöda in i interiören, samtidigt som de ger avskildhet och fantastisk panoramautsikt över havet på samma gång. Var och en av spegelkuberna innehåller ett sovrum med eget badrum, 2 Master-sovrum med en garderob vardera och 2 gästrum. I mitten av denna nivå finns två djungel uteplatser som ger naturligt ljus samt känslan av att vara omgiven av naturen. På bottenvåningen finns ett imponerande garage bakom en skjutbar spegelglasport som ger tillräckligt med utrymme för två bilar samt två motorcyklar. Här finns också två stora vinkylar. Garaget är direkt anslutet till entréhallen genom en glasvägg för att ge ett rymligt och inbjudande intryck. Ett rymligt fitnessområde med Technogym-utrustning och ett fullt utrustat badrum kompletterar wellnessupplevelsen. Det finns möjlighet att skapa ett 5:e sovrum på denna nivå. Alla nivåer är anslutna via en hiss. Belysningskonceptet har tagits fram av experter från Occhio för att uppnå det perfekta ljuset för varje situation, vilket ger en holistisk och berikande livskvalitet för både besökare och invånare. Fastigheten är omsorgsfullt möblerad och inredd med högsta standard och varumärken som Minotti-möbler, Meridiani-sängar, Porro-omklädningsrum, utomhusmöbler från Paula Lenti, B&B och Tribu. Sonos ljudsystem, Gaggenau och Miele vitvaror kompletterar fastigheten för att vara redo att flytta in.
 • Boyta

  560m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SP2R
 • Badrum

  5
 • Pris

  7 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: