Lavin Estates | Centralt belägen duplex takvåning i staden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Centralt belägen duplex takvåning i staden - Sold

Fakta Bilder

125m2 3 Sovrum i Camp d'en Serralta - Sold

Denna duplex takvåning ligger i stadsdelen Es Camp d'en Serralta, 5 minuters promenad från Paseo Mallorca och Santa Catalina, i en nybyggd byggnad (2020). Fastigheten är fördelad på två våningar, som är förbundna med en intern trappa (båda våningarna har egen ingång och hisshållplats). På övervåningen har vi ett stängt område på cirka 47m2, bestående av vardagsrum-matsal med öppet fullt utrustat kök, samt en öppen terrass på 29 kvm med en stor elektrisk markis. Nedre våningen är cirka 78m2 och består av 3 sovrum och två badrum, varav ett är en suite. Denna fastighet säljs möblerad och ingår i priset har du en parkeringsplats som ligger bara några meter från byggnaden. Om du letar efter en ny lägenhet med terrass och centralt läge i Palma, kan det här vara den rätta för dig. För frågor eller visningar är du välkommen att kontakta oss.
 • Boyta

  125m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QDN4
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: