Lavin Estates | Charmig finca i hjärtat av Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig finca i hjärtat av Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

280m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna charmiga, mycket privata finca ligger inom gångavstånd från hamnen i Port Andratx. Fincan är byggd på en plan tomt och imponerar med sin vackert anlagda trädgård, stora pool och utsikt över bergen och de pittoreska omgivningarna. Fastigheten har totalt fyra sovrum och tre badrum. Extras inkluderar ett dubbelgarage, utomhusparkering och centralvärme. För närvarande är fincan fortfarande i sitt ursprungliga skick och kräver modernisering. Men just här ligger potentialen att göra denna nära centrum finca till en riktig juvel. Med lite kreativitet och personlig design kan denna unika fastighet utveckla sin sanna prakt och göra det till en ojämförlig upplevelse att bo på bästa läge.
 • Boyta

  280m2
 • Tomt

  1500m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02R7V9
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: