Lavin Estates | Charmig finca på stor tomt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig finca på stor tomt

Fakta Bilder

130m2 3 Sovrum i S'Arraco

Denna förtrollande finca i S'Arracó har genomgått en omfattande renovering och ligger på en tomt på ca 3 000 m² vid foten av de imponerande Tramuntana-bergen, mycket nära Port Andratx, den berömda fiske- och lyxhamnen på den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Fincans lugna läge erbjuder gott om avkoppling och absolut avskildhet, samtidigt som man snabbt kan ta sig till hamnen i Andratx och den charmiga lilla konstnärsbyn S'Arracó. Fastigheten består av ett huvudhus i två våningar samt vackra loungeområden i en välskött trädgård. Fincan har totalt tre sovrum och två badrum, ett vardagsrum och ett kök med angränsande matplats. Trädgården kan planteras enligt individuella önskemål. Fastigheten har egen vattenbrunn. S'Arracós centrum ligger bara några minuters promenad bort.
 • Boyta

  130m2
 • Tomt

  3000m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UNGA
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 790 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: