Lavin Estates | Charmig villa vid vattnet med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmig villa vid vattnet med tillgång till havet

Fakta Bilder

284m2 4 Sovrum i Palmanova

Denna villa kommer att förföra dig med sitt unika läge direkt vid havet i Torrenova med direkt tillgång till havet. Med rymliga vardagsrum och stora fönster är hela fastigheten fylld med ljus och den underbara panoramautsikten över havet och kusten mot Palma. Fastigheten öppnar till ett mycket rymligt vardagsrum / matplats med öppet kök och en svit med gästrum. Alla rum vetter mot terrasserna och trädgården. På första våningen finns en master bedroom svit komplett med walk in garderob, och 2 gäst bedroms (en en suite, en med ett separat badrum) På denna nivå finns också en stor solig terrass. På den lägre nivån av fastigheten finns dessutom en tvättstuga, pentry och område med för ett gym med bastu. Anlagda trädgårdar och en stor pool kompletterar denna vackra fastighet som är fantastisk både dag och natt. Lägenheterna har garage och säker parkering, marmorgolv, luftkonditionering och golvvärme. Bekvämligheter och restauranger ligger alla inom gångavstånd.
 • Boyta

  284m2
 • Tomt

  1474m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02AKHV
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: