Lavin Estates | Charmigt fristående hus inom gångavstånd från stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt fristående hus inom gångavstånd från stranden

Fakta Bilder

293m2 4 Sovrum i Costa de la Calma

Detta charmiga fristående hus ligger bara några steg från den populära stranden Costa de la Calmas. På en total yta på ca 300 m2 finns fyra rymliga sovrum, alla med eget badrum, ett gallerirum som kan användas som kontor, ett stort vardagsrum med öppen spis, en separat matsal och ett fullt utrustat kök med angränsande tvättstuga. Den stora poolen på över 42 m2 och det vackra omgivande terrassområdet samt en utomhusbar och separat toalett erbjuder den perfekta platsen för mysiga sommardagar med hela familjen! Eftersom huset har två separata ingångar är det möjligt att separera en del av huset.
 • Boyta

  293m2
 • Tomt

  1060m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U8WL
 • Badrum

  4
 • Pris

  1 480 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: