Lavin Estates | Charmigt lanthus med utsikt över hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Charmigt lanthus med utsikt över hamnen

Fakta Bilder

219m2 5 Sovrum i Port Andratx

Detta magnifika lanthus, inbäddat i det mycket eftertraktade området Port Andratx på Mallorcas sydvästkust, utgör en exceptionell möjlighet för dem som söker en lugn och lyxig livsstil i Medelhavet. Fastigheten ligger bara en kort promenad från den pittoreska hamnpromenaden och har ett utmärkt läge med fantastisk utsikt över hamnen och Medelhavet. Interiören i huset är omsorgsfullt utformad och har rymliga vardagsrum och matplatser, ett fullt utrustat kök, fem sovrum och tre badrum. Detta inkluderar en bekväm gästlägenhet, perfekt för att ta emot besökare. Dessutom finns det en tvättstuga och en underjordisk parkering med plats för flera fordon. Om du går ut hittar du en vackert anlagd trädgård med inbjudande terrasser och pool, perfekt för avkoppling och underhållning utomhus. Fastigheten är utrustad med centralvärme, vilket garanterar en mysig och trevlig atmosfär även under de kallare månaderna. En öppen spis bidrar till charmen och komforten i vardagsrummet.
 • Boyta

  219m2
 • Tomt

  3467m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TMCF
 • Badrum

  2
 • Pris

  4 300 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: