Lavin Estates | Cormorant Palma - Nybyggd lyxlägenhet med utsikt över…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Cormorant Palma - Nybyggd lyxlägenhet med utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

116m2 3 Sovrum i La Bonanova - Sold

Detta moderna nybygge med fantastisk havsutsikt byggs för närvarande i Palmas högt belägna stadsdel Bonanova. Tack vare läget ovanför Palmas hamn har alla de 9 högkvalitativa lägenheterna en fantastisk utsikt över havet, hamnen och öns huvudstad med dess arkitektoniska juvel, katedralen "La Seu". Det exklusiva komplexet erbjuder sina invånare en infinitypool med solterrass samt en fantastisk wellnessavdelning med bastu och gym. Det centrala i alla enheter är det öppna vardagsrummet och matplatsen med ett integrerat kök med en matlagningsö, från vilken du också kan komma till den täckta terrassen. Njut av den fantastiska utsikten när som helst, bekvämt från soffan, medan du lagar mat eller på din egen terrass. Dessutom har alla lägenheter en master-svit med eget badrum och klädkammare, samt 1-2 ytterligare sovrum med fullt utrustade inbyggda garderober och ett extra badrum och gästtoalett. Högkvalitativa egenskaper inkluderar Individuellt reglerbar luftkonditionering och golvvärme i alla rum och i spaavdelningen som drivs av en reversibel värmepump, stora fönsterfronter med aluminiumramar av märket Cortizo eller liknande samt motoriserade yttre persienner, dörrar från golv till tak, stenplattor (Marés eller liknande) 100x100cm i interiören och på de privata terrasserna, matt svart inredning av märket IMEX i badrummen, öppna kök från Cocinart med Siemens inbyggda apparater eller liknande samt ett smart-home-system av märket Gira/KNX. I priset ingår 2 garageparkeringsplatser per enhet eller 1 garageparkeringsplats och en utomhusparkeringsplats samt ett förråd.
 • Boyta

  116m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ON2R
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: