Lavin Estates | Cormorant Palma - Superlativ takvåning med utsikt…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Cormorant Palma - Superlativ takvåning med utsikt över Palma och havet

Fakta Bilder

173m2 3 Sovrum i La Bonanova

Detta moderna nybygge med fantastisk havsutsikt byggs för närvarande i Palmas högt belägna stadsdel Bonanova. Tack vare läget ovanför Palmas hamn har alla de 9 högkvalitativa lägenheterna en fantastisk utsikt över havet, hamnen och öns huvudstad med dess arkitektoniska juvel, katedralen "La Seu". Det exklusiva komplexet erbjuder sina invånare en infinitypool med solterrass samt en fantastisk wellnessavdelning med bastu och gym. Den unika takvåningen, som sträcker sig över 2 våningar, lämnar absolut inget att önska! På den nedre av de två nivåerna finns master-sviten med eget badrum, klädkammare och en täckt terrass, samt ytterligare 2 sovrum med inbyggda garderober och ett extra badrum. På övervåningen finns det rymliga vardagsrummet och matplatsen med ett integrerat kök med matlagningsö och den omfattande privata takterrassen med en privat pool som inbjuder dig att koppla av och dröja kvar med hisnande utsikt! Här ligger staden Palma och havet bokstavligen vid dina fötter! Den högkvalitativa utrustningen inkluderar: Individuellt reglerbar luftkonditionering och golvvärme i alla rum och i spaavdelningen (värmepump), stora fönsterfronter med aluminiumramar av märket Cortizo eller liknande, motoriserade externa persienner, dörrar från golv till tak, stenplattor (Marés eller liknande, storlek 100x100cm) på nedre våningen, på övervåningen bambuparkett inuti och bambu terrassbrädor på takterrassen, kök av Cocinart med Siemens inbyggda apparater eller liknande, tvättstuga, gästtoalett och Gira/KNX Smarthome. 2 garageparkeringsplatser, 1 utomhusparkeringsplats och 1 förråd ingår också i priset.
 • Boyta

  173m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ON1K
 • Badrum

  2
 • Pris

  4 475 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: