Lavin Estates | Design möter exklusivitet - ny villa i Nova Santa…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Design möter exklusivitet - ny villa i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

445m2 5 Sovrum i Santa Ponsa

Detta exklusiva nybyggnadsprojekt imponerar med enastående kvaliteter och den finaste designen. På det ljusa vardagsrummet, som kan anslutas helt till terrasserna med skjutbara element, finns ett öppet designkök, vardagsrum och matplats samt 4 rymliga sovrum, alla med eget badrum och tillgång till utomhusområdena. På övervåningen finns master-sviten med omklädningsrum och tillgång till två terrasser. Utomhusområdena erbjuder all komfort, den generösa poolen är inbäddad i en stilfullt utformad trädgård. Och garaget erbjuder tillräckligt med utrymme för 4 fordon. Färdigställandet av denna unika fastighet är planerad till slutet av 2024.
 • Boyta

  445m2
 • Tomt

  1538m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TN2Y
 • Badrum

  5
 • Pris

  4 990 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: