Lavin Estates | Designad takvåning med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designad takvåning med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

195m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

En fastighet som inte lämnar något att önska! Denna nyligen totalrenoverade takvåning erbjuder lyx, design och boendekomfort på högsta nivå. Ett fullt utrustat kök med egen balkong, en öppen planlösning med vardagsrum och matplats samt två sovrumssviter ligger på nedre våningen, framför en vacker balkong med tillräckligt med utrymme för en stor lounge och utsikt över havet och Malgratsöarna. På övervåningen finns ytterligare två sovrumssviter och en fantastisk takterrass med ett stort, fullt utrustat utomhuskök, en matplats och chill-out-plats och en jacuzzi. Här kan du njuta av de bästa timmarna medan du ser solen gå ner bakom Malgratsöarna! Fastigheten ligger i sydvästläge och imponerar med sina många extrafunktioner som smarta hemsystem, golvvärme, solcellssystem etc. Alla rum har tillgång till en balkong. Till lägenheten hör en privat parkeringsplats i det underjordiska parkeringsgaraget och ett förråd.
 • Boyta

  195m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  020O24
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: