Lavin Estates | Designervilla i närheten av stranden
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designervilla i närheten av stranden

Fakta Bilder

215m2 4 Sovrum i Portals

Denna helt nya eleganta villa ligger inbäddad i en trädgårdsoas och erbjuder total avskildhet och alla bekvämligheter för att njuta av det bästa av Medelhavets livsstil hemma, samtidigt som det bara är en kort promenad från en pittoresk strand, hamnen i Puerto Portals och byn Portals Nous tillsammans med dess bekvämligheter. En vacker Shuco-designad entrédörr öppnar upp till ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning och matplats, komplett med ett skräddarsytt kök och ö möblerad med Gaggenau-apparater. Fönster från golv till tak leder ut till den rymliga terrassen där det finns gott om plats att ligga i solen vid poolen eller koppla av i skuggan med vänner. En matplats komplett med ett skräddarsytt utomhus sommarkök ger det perfekta området att underhålla och grilla. På första våningen finns en master bedroom svit, en gäst sovrum svit och ytterligare två sovrum som delar ett badrum. På denna nivå finns också ett öppet galleri med dubbel takhöjd som överbryggar vardagsrummet, samtidigt som det också finns ett separat arbetsstationsområde för familjen att njuta av. Källarplanet har en generös tvättstuga och tekniskt område. Fastighetens funktioner inkluderar varm och kall luftkonditionering, golvvärme, integrerat Sonos musiksystem, en saltvattenpool och säker carportparkering för två bilar. En dold pärla, väl värt att upptäcka i det exklusiva området Bendinat!
 • Boyta

  215m2
 • Tomt

  710m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02LQG3
 • Badrum

  3
 • Pris

  4 495 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: