Lavin Estates | Designervilla med tillstånd för semesteruthyrning
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Designervilla med tillstånd för semesteruthyrning - Sold

Fakta Bilder

612m2 6 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna fastighet är en ljus modern villa, byggd på en dubbel tomt. De fyra våningarna är förbundna med en panoramahiss. Den stora och väldesignade gatuentrén med parkeringsramp och ett dubbelgarage ligger på översta våningen. Nästa våning består av huvudentrén, som har en fontän, det rymliga vardagsrummet / matsalen med öppen spis, en gästtoalett och en master svit. På tredje våningen finns två sviter, ytterligare en master suite och en separat lounge. Poolen och den privata tillgången till havet finns på nedre våningen. Dessutom har fastigheten en separat lägenhet som kan användas som gäst- eller personalbostad. Solvattenberedare, golvvärme, luftkonditionering h / c, stora panoramafönster och glasbalustrader är några av funktionerna i denna spektakulära villa. Alla sovrum har egen terrass samt tillgång till poolen.
 • Boyta

  612m2
 • Tomt

  2590m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  028N3H
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: