Lavin Estates | Drömliknande finca i Calvia
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömliknande finca i Calvia

Fakta Bilder

398m2 4 Sovrum i Calvia

Denna finca ligger inbäddad på den vackra landsbygden i den lilla byn Calviá, omgiven av blå lavendel, palmer som svajar i den lätta brisen, vridna olivträd och de rosa bouganvillorna. Fincan, som byggdes 2001, ser med sin stenfasad ut som om den målats in i landskapet. En traditionell innergård - patio - utgör den välkomnande entrén till denna pärla. På denna nivå av fincan hittar du förutom det rymliga vardagsrummet med matplats, det öppna köket med vedeldad spis - en plats där familjen gillar att träffas. Den angränsande stora täckta terrassen med utsikt över poolen är hem för utomhusköket och är den perfekta platsen för sociala kvällar med familj och vänner. Det här är också den perfekta platsen att servera ditt eget odlade rödvin - cirka 300 liter per år produceras från fincas egna vingårdar. Dessutom finns det två sovrum på denna nivå, vart och ett med eget badrum. På övervåningen finns ytterligare två sovrum, alla med eget badrum, varav ett är master-sviten med omklädningsrum - en öppen spis är förinstallerad här. Varje sovrum har sin egen terrass och erbjuder därmed perfekta platser för reträtt. Släpp loss lite ånga på den privata beachvolleybollplanen eller gör några uppfriskande varv i poolen. En annan speciell egenskap hos denna exceptionella fastighet är dess egen olivoljeproduktion - olivträden ger cirka 350 liter olja. En liten ekologisk trädgård ger färska grönsaker och citrusfrukter året runt. En brunn levererar det mesta av vattnet för detta. Andra egenskaper hos fastigheten: luftkonditionering i sovrummen, elektrisk golvvärme, 3 eldstäder, carport, absolut avskildhet.
 • Boyta

  398m2
 • Tomt

  33210m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02L8R4
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 250 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: