Lavin Estates | Drömvilla med fantastisk utsikt i Gamla Bendinat
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med fantastisk utsikt i Gamla Bendinat

Fakta Bilder

580m2 6 Sovrum i Bendinat

Denna eleganta och mysiga villa ligger i den lyxiga urbaniseringen Old Bendinat. Färdigställandet av fastigheten är planerad till början av 2024. Huset ligger intill parken i Bendinat och fängslar med hisnande utsikt över kusten, det öppna havet, hela vägen till ön Cabrera och Illetas och omgiven av en vackert anlagd trädgård. Endast de bästa materialen används för att slutföra denna unika fastighet och Medelhavsstilen möter en touch av elegant modernitet. Resultatet är en unik fastighet som kommer att fascinera och förföra dig vid första anblicken. Det högkvalitativa och sofistikerade ekgolvet och de eleganta naturliga balkarna, tillsammans med kombinationen av de vita väggarna, förmedlar en mycket speciell atmosfär som kombinerar elegans och komfort. De stora fönstren gör att du kan njuta av panoramautsikten från alla rum. Fastigheten har varm / kall luftkonditionering, golvvärme, solpaneler, satellit-TV och ett integrerat ljudsystem. Dessutom finns det ett garage för 8 bilar, en parkeringsplats för 2 bilar, en pool på 26 meter för att bara nämna en liten del av bekvämligheterna på denna fastighet. Palma centrum ligger bara 10 minuter bort och hamnen i Puerto Portals och segelklubben i Calanova bara 5 minuter med bil.
 • Boyta

  580m2
 • Tomt

  2363m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02PJYF
 • Badrum

  6
 • Pris

  0 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: