Lavin Estates | Drömvilla med havsutsikt och uthyrningslicens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Drömvilla med havsutsikt och uthyrningslicens

Fakta Bilder

330m2 5 Sovrum i Genova

Välkommen till ditt framtida paradis! Denna exklusiva villa i Genova erbjuder inte bara fantastisk havsutsikt, utan också utmärkta anslutningsmöjligheter och en mängd bekvämligheter som gör den till en riktig pärla på fastighetsmarknaden. Denna villa är ett verkligt mästerverk av arkitektur och erbjuder 4 rymliga sovrum som ger gott om plats för familj och gäster. En separat gästlägenhet med eget kök ger ytterligare integritet och flexibilitet. Den uppvärmda saltvattenpoolen gör att du kan njuta av Medelhavsklimatet året runt. De 5 terrasserna erbjuder sol hela dagen och möjlighet att njuta av den hisnande havsutsikten. Villan har tre parkeringsplatser, så parkering är inte ett problem. Det som gör denna fastighet verkligt unik är den sällsynta semesteruthyrningslicensen som gör att du kan generera betydande inkomster från semesteruthyrning. Detta är ett utmärkt tillfälle att maximera din investering. Läget i Genova är idealiskt eftersom du har nära till internationella skolor, förstklassiga restauranger och hamnen i Palma. Förbindelserna till Palma centrum och de omgivande stränderna är utmärkta, vilket gör att du har alla stadens bekvämligheter nära till hands. Kontakta oss idag för att ordna en visning och se denna imponerande fastighet själv.
 • Boyta

  330m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02TMPE
 • Badrum

  5
 • Pris

  3 600 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: