Lavin Estates | Dublex takvåning med fin utsikt över Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Dublex takvåning med fin utsikt över Palma

Fakta Bilder

80m2 2 Sovrum i Santa Catalina

Denna centralt belägna dublex-penthouse har totalrenoverats med kvalitetsmaterial. Den vackra takterrassen erbjuder en hisnande utsikt över hamnen och staden Palma. Det centrala läget i hjärtat av det välkända distriktet Santa Catalina är en inspiration för alla som letar efter ett aktivt liv i staden Palma. Fastigheten sträcker sig över tre våningar och på första våningen finns ett öppet kök till matsalen, vardagsrum med balkong, sovrum och badrum; på andra våningen finns det stora sovrummet med badrum och balkong och på tredje våningen finns en underbar terrass med utsikt över katedralen och havet. Hela fastigheten är luftkonditionerad med luftkonditionering h / c, trägolv, ljudisolering trippelglas, SMEG vitvaror, sanitära anläggningar av Duravit och Zuchettic, öppen spis i vardagsrummet, säkerhetsdörr. Palma kallas kärleksfullt Little Barcelona och anses allmänt vara en av de mest eleganta huvudstäderna i Medelhavet och erbjuder en sofistikerad livsstil året runt som är svår att slå. Paseo Maritimo är gränsen mellan staden och havet med spektakulär utsikt över Palma Cathedral, marinorna, The Royal Yacht Club och Palmabukten. Exklusiva nattklubbar, barer, restauranger och hotell ligger längs denna berömda boulevard och inom bekvämt gångavstånd till andra delar av staden. Här är lägenheter och takvåningar mycket efterfrågade med en kosmopolitisk marknad som omvandlar det till en av Palmas hotspots. Precis vid Paseo Maritimo ligger det livliga distriktet Santa Catalina som har vuxit upp kring sin lokala färskvarumarknad. Detta internationella område blir allt populärare bland alla nationaliteter och har en hipp bohemisk känsla med massor av kaféer, barer och restauranger där man kan höra många olika språk talas.
 • Boyta

  80m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02PMWK
 • Badrum

  2
 • Pris

  795 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: