Lavin Estates | Duplex med spektakulär havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Duplex med spektakulär havsutsikt

Fakta Bilder

290m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna spektakulära takvåning i två plan totalrenoverades 2018 och försågs med lyxiga och smakfulla inventarier. Den är en del av en välskött lägenhetsbyggnad med hiss och erbjuder sensationell havs- och panoramautsikt. Bostadskomplexet har en pool, gemensamma terrasser och en inhägnad parkeringsplats. Den stora sandstranden på orten ligger bara en kort promenad bort. Stadens centrum med ett brett utbud av restauranger, barer och butiker samt vårdcentraler och banker ligger praktiskt taget precis utanför dörren. Många sport- och fritidsanläggningar samt vackra vikar och flera småbåtshamnar ligger inom några minuter med bil. Höjdpunkten i lägenheten är den stora delvis täckta terrassen med en vacker lounge, utomhusdusch, tvättstuga och förråd och underbar utsikt. Dessutom finns det en parkeringsplats på plats och två separata parkeringsplatser i ett privat garage i närheten. Övre våning: vardagsrum/matsal, kök med öppen planlösning, master bedroom med badrum och dressing room (ytterligare sovrum vid behov), 1 sovrum med badrum och tillgång till terrassen från alla rum Nedre våning: Gästlägenhet med egen ingång (vardagsrum med pentry, 1 sovrum, 1 badrum, terrass) 1 arbetsrum, 1 mötesrum, gästtoalett och terrass.
 • Boyta

  290m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02V1MA
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 195 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: