Lavin Estates | Duplex takvåning med takterrass i Cala Major
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Duplex takvåning med takterrass i Cala Major

Fakta Bilder

111m2 3 Sovrum i San Agustin

Välkommen till hjärtat av Cala Major, denna duplex takvåning ligger bara några minuter från stranden, restauranger, kaféer och alla bekvämligheter. Vardagsrummet och köket ligger på övre plan, medan det nedre planet rymmer tre sovrum och två badrum. Kronan på verket i denna takvåning är utan tvekan den rymliga takterrassen med separat ingång och delvis havsutsikt. Luftkonditioneringen med varm- och kallfunktion garanterar behagliga temperaturer året runt. Denna duplex takvåning i Cala Major erbjuder en unik möjlighet att kombinera det bästa av närhet till stranden och stadsliv. Upplev detta exklusiva erbjudande i en av Mallorcas mest framväxande stadsdelar.
 • Boyta

  111m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02UET6
 • Badrum

  2
 • Pris

  599 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: