Lavin Estates | Elegans och komfort i ett utmärkt läge vid havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Elegans och komfort i ett utmärkt läge vid havet - Sold

Fakta Bilder

150m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna soldränkta lägenhet, som ligger i ett eftertraktat bostadsområde vid havet, kombinerar stil och komfort på ett enkelt sätt. Anläggningen är känd för sina vackert anlagda medelhavsträdgårdar och har tre gemensamma pooler, varav en erbjuder en fantastisk utsikt över havet, kusten och den prestigefyllda marinan Port Adriano. Den södervända lägenheten har tre rymliga sovrum, alla med eget badrum. Den öppna planlösningen med vardagsrum och matplats, kompletterad med en elegant öppen spis, leder till flera täckta och öppna terrasser. Dessa utrymmen erbjuder en lugn tillflyktsort där man kan fördjupa sig i Medelhavets livsstil. Varje dag genomsyras av en semesterstämning tack vare den förtrollande utsikten över det konstnärligt utformade poollandskapet, vatten som skimrar genom träden och frodig medelhavsgrönska. Lägenheten är utrustad med ytterligare bekvämligheter inklusive gas centralvärme och luftkonditionering för både uppvärmning och kylning behov. Dubbelglasade aluminiumfönster, ett fullt utrustat kök med elektriska apparater och garageplatser för två fordon förbättrar boendeupplevelsen. Det eleganta marmorgolvet accentuerar lägenhetens lyxiga karaktär. En mängd olika kaféer, restauranger och shoppingmöjligheter ligger inom gångavstånd och inbjuder boende och gäster till ett lugnt stopp och njutning. Pittoreska badstränder ligger nära till hands, och för golfentusiaster erbjuder de närliggande banorna Santa Ponsa I, II & III och den uppskattade T-Club Poniente golfbanan ett paradis av val och spel. Med två marinor, inklusive den nydesignade Port Adriano, garanteras en förstklassig maritim atmosfär. Här förenas elegant boende och naturens prakt sömlöst och erbjuder en livsstil där lyx och naturlig skönhet är sammanflätade.
 • Boyta

  150m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TI4D
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: