Lavin Estates | En dröm vid stranden! Fantastisk modern villa av…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En dröm vid stranden! Fantastisk modern villa av ekologisk kvalitet i Palmanova

Fakta Bilder

249m2 4 Sovrum i Palmanova

Denna moderna villa i ekologisk kvalitet ligger i ett lugnt bostadsområde i Palmanova, bara några meter från de vackra sandstränderna och den fina, långa strandpromenaden med sina olika kaféer, bistroer och restauranger. Fastigheten ligger också mycket nära många internationella skolor, vilket gör den perfekt för familjer som vill bo på Mallorca året runt. Fastigheten har byggts med "eco-quality" standarder, vilket gör det till ett hälsosamt hem, mycket energieffektivt och hållbart med miljön. Den praktiska utformningen av denna fastighet möjliggör en perfekt fusion mellan det inre området med de yttre områdena. När du kommer in i fastigheten kommer du att bli förvånad över de ljusa översvämmade rummen tack vare fönster från golv till tak. På den lägre nivån hittar vi det moderna köket med öppen planlösning och Bosch-apparater, tillsammans med matsalen och vardagsrummet som har tillgång till de rymliga utomhusområdena och den charmiga, anlagda trädgården med olika citrusträd. Terrasserna är perfekta för njutning hela året tack vare söderorienteringen och den uppvärmda poolen. Fastigheten har ett sovrum med eget badrum på nedre våningen och tre sovrum och två badrum (ett med eget badrum) på övervåningen, alla med tillgång till en stor och öppen terrass. Dessutom erbjuder fastigheten parkering för tre bilar, golvvärme genom värmepump, luftkonditionering, separat tvättstuga, automatiskt bevattningssystem och mycket mer.
 • Boyta

  249m2
 • Tomt

  765m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UQTM
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: