Lavin Estates | En lugn oas nära Es Capdella Village
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • En lugn oas nära Es Capdella Village - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Capdella - Sold

Ca´n Piula är den perfekta tillflyktsorten för dem som söker lugn och avskildhet, på den mallorquinska landsbygden i utkanten av en söt året-runt-by, med snabb tillgång till stränderna och hamnarna. Detta projekt kan genomföras nu, med en färdig licens, av dig eller utvecklaren. Denna lätt upphöjda tomt på 1161 m2 ligger i det pastorala Es Capdella och erbjuder en lugn atmosfär med sin frodiga naturliga omgivning och fridfulla miljö. Det nuvarande huset har varit välskött och kan renoveras med godkända planer och licens. Det planerade hemmet har utformats med tidlös stil och kombinerar moderna bekvämligheter med älskade mallorquinska element. Interiören erbjuder generösa utrymmen för avkoppling och underhållning. De expansiva utomhusområdena med plats för uteserveringar, loungemöjligheter och poolhäng har utsikt över den gröna dalen och bergen. Detta rymliga hem med öppen planlösning förbinder kök, matsal och vardagsrum. Ett sovrum med eget badrum, tvättstuga, gym, gästbadrum och ett sovrum med tillgång till innergården kompletterar huvudnivån. På övre plan finns två stora sovrum, en studio med lounge och en stor terrass med utsikt över trädgården och panoramautsikt över horisonten. Det inbjudande poolområdet med sin extraordinära 48,31 m2 glittrande saltvattenpool är den perfekta platsen för avkoppling i avskildhet. Extrafunktioner inkluderar solenergipaneler, golvvärme, luftkonditionering, möjlighet till garage och omfattande mogna landskapsarkitektur. Detta stilfullt eleganta och rymliga hem kommer att utstråla subtil lyx, skönhet och vardaglig funktionalitet. För mer information om projektet, se E & V Property W-02T5MQ.
 • Tomt

  1161m2
 • Property ID

  02TTC7
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: