Lavin Estates | Enastående lyxvilla under uppbyggnad
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående lyxvilla under uppbyggnad

Fakta Bilder

152m2 3 Sovrum i Son Espanyolet

Denna magnifika villa kommer att byggas i bostadsområdet Son Espanyolet, ett mycket eftertraktat läge nära Palma centrum, Sta Catalina och nära en vacker grön stadspark. Fastigheten kommer att ha 3 våningar och endast de bästa materialen kommer att användas. Det magnifika utomhusområdet kommer att ha en 30 kvm pool omgiven av en frodig trädgård samt en terrass för att njuta av till exempel middag ute under sommarnätterna. På samma nivå har du det rymliga vardagsrummet, det öppna fullt integrerade designerköket med de bästa apparaterna samt en mottagningshall, en gästtoalett och garaget för en bil samt en utomhusparkeringsplats. På första våningen finns det stora sovrummet med eget badrum och stor klädkammare samt de andra två sovrummen som delar ett badrum. Källaren är välutrustad med en tvättstuga samt ett gym och dess badrum. Ytterligare funktioner är en stor takterrass på 80 kvm, golvvärme, luftkonditionering varm / kall samt golvvärme. Projektet är tänkt att vara klart i slutet av 2024.
 • Boyta

  152m2
 • Tomt

  349m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02SYMV
 • Badrum

  3
 • Pris

  2 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: