Lavin Estates | Enastående medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående medelhavsvilla med fantastisk havsutsikt i Anchorage Hi

Fakta Bilder

505m2 5 Sovrum i Bendinat

Denna enastående medelhavsvilla kombinerar lyxig boendekomfort med ett exklusivt läge och erbjuder absolut avskildhet och hisnande panoramautsikt över havet! Med fem rymliga sovrum och fyra badrum fördelade på två våningar, erbjuder denna villa maximalt utrymme och elegans för familjen och dina gäster. Det fullt utrustade, högkvalitativa köket med angränsande rymligt vardagsrum / matplats och öppen spis inbjuder dig att dröja kvar - härifrån kan du också komma åt den vackert anlagda täckta terrassen med pool. Här kan du koppla av under Medelhavssolen och njuta av den fantastiska utsikten över havet och delar av Palma. Ett rymligt garage med plats för upp till 4 bilar och direkt tillgång till huset ger bekväm parkering och extra komfort. Denna villa är en unik pärla som kommer att glädja alla fastighetsälskare. Anchorage Hill välkomnar dig till denna utsökta fastighet som inte bara representerar ett hem utan en livsstil. Boka ett möte för att se idag. Ytterligare funktioner: Luftkonditionering varm / kall, öppen spis, tvåglasfönster, garage.
 • Boyta

  505m2
 • Tomt

  940m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  024JF5
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 995 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: