Lavin Estates | Enastående ny villa med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående ny villa med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

419m2 4 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna fantastiska och nybyggda villa som färdigställdes i slutet av 2022 ligger i det privilegierade området Bonanova, bara några minuter från centrala Palma och bekvämt beläget bredvid internationella skolor. Endast de bästa materialen användes och fastigheten är fördelad på två nivåer med bottenvåningen med en stor entré, ett kontor som kan omvandlas till ytterligare ett sovrum, två sovrum med eget badrum och ett stort garage för 3 bilar samt ett gym och ett tvättstuga. Den övre våningen har ett mycket ljust och stort vardagsrum / matsal samt ett fullt utrustat kök med öppen planlösning av Birgit Mueller. Hela våningen har ett vackert högt tak med träbjälkar och erbjuder genom de stora fönstren tillgång till en täckt terrass med havsutsikt, en grillplats med poolen som är omgiven av en medelhavsträdgård. Ytterligare två sovrum med eget badrum, varav ett är master svit samt en gästtoalett finns också på denna våning. Ytterligare funktioner är luftkonditionering varm / kall, golvvärme och högkvalitativa möbler från Terraza Balear som ingår i detta fantastiska erbjudande.
 • Boyta

  419m2
 • Tomt

  1246m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02NKIT
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: