Lavin Estates | Enastående nybyggd villa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående nybyggd villa - Sold

Fakta Bilder

442m2 4 Sovrum i La Bonanova - Sold

Denna nyligen färdigställda villa ligger i Bonanova, bekvämt beläget inom gångavstånd från Queens College och bara några minuter från centrala Palma. Fastigheten har byggts på en platt tomt framför ett grönt område och med vacker utsikt över Bellver Castle och Sierra de Traumuntana. Villan har byggts på två våningar och den huvudsakliga bottenvåningen erbjuder en stor entré som leder till det fullt utrustade öppna köket som har tillgång till en täckt chill-out lounge, den stora vardagsrumsdelen som vetter mot det vackra landskapet i det gröna området samt tre sovrum, alla badrum och ett kontor, ett stort garage för 3 bilar samt en gästtoalett. Den första våningen är tillägnad det ljusa och stora sovrummet med sitt rymliga badrum och sin klädkammare. Utomhusområdet har ett vackert utekök med en täckt matplats, öppna och stängda terrasser och en stor saltvattenpool omgiven av en fantastisk medelhavsträdgård och från trädgårdsporten kan du gå direkt in i den enorma Bellver Castla Park. Ytterligare funktioner är Poliform garderober, golvvärme i hela villan och luftkonditionering varm / kall. Denna fantastiska fastighet är fullt möblerad av Terazza Balear.
 • Boyta

  442m2
 • Tomt

  2290m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02R74B
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: