Lavin Estates | Enastående nybyggd villa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående nybyggd villa

Fakta Bilder

850m2 7 Sovrum i Bendinat

Denna villa ligger inbäddad i överflöd och är ett bevis på utsökt hantverk och modern design. Denna nybyggda fristad har en yta på 1200 kvadratmeter och är en hyllning till det lyxiga livet. När du kliver in i storheten dras dina ögon omedelbart till villans mittpunkt - den spektakulära ljusböjda trappan som graciöst stiger upp och sätter tonen för den överdådiga upplevelsen som väntar. Hjärtat i denna spektakulära fastighet är dess stora Boffi-kök, prytt med Gaggenau-apparater, vilket skapar en kulinarisk fristad för finsmakare. Köket flyter sömlöst in i de öppna vardagsrums- och matplatserna på bottenvåningen, vilket skapar ett harmoniskt utrymme som badar i naturligt ljus som strömmar genom stora fönster. Här är varje hörn utformat för ett liv i storhet, där gränserna mellan inomhus- och utomhusliv suddas ut utan ansträngning. Kliv ut på bottenvåningen och en hisnande oas breder ut sig framför dig. En stor 24 meter lång utomhuspool glittrar i solen, omgiven av omsorgsfullt anlagda trädgårdar, och erbjuder en idyllisk tillflyktsort. I anslutning till köket finns en täckt terrass som ger den perfekta fristaden för att njuta av skuggan under de ljumma sommarmånaderna. Den spektakulära ljusböjda trappan upp till första våningen avslöjar sovrummet - en oas av lugn och sofistikering. Kronjuvelen på denna nivå är den expansiva master-sviten, som sträcker sig över cirka 80 kvadratmeter med sin stora terrass. Denna lyxiga tillflyktsort har ett överdådigt badrum, ett rymligt omklädningsrum, ett yogarum och en vidsträckt solterrass som erbjuder en privat fristad med panoramautsikt. Ytterligare tre sovrum, vart och ett med eget badrum, ser till att komfort och elegans är av största vikt. Ett separat stort TV- eller hemmabiorum lockar till intima sammankomster eller stunder av avkoppling. När du går igenom denna nivå, varje sovrum behandlar dig med en hisnande havsutsikt och en direkt tillgång till terrassen. Utöver det estetiska har denna fantastiska fastighet praktiska fördelar med ett garage som rymmer upp till 6 bilar och en stor imponerande sektion under golvet, med en gäst- eller personallägenhet med vardagsrum, sovrum med eget badrum och en stor, professionell vinkällare samt ett fullt utrustat gym.
 • Boyta

  850m2
 • Tomt

  2870m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02UDC7
 • Badrum

  7
 • Pris

  23 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: