Lavin Estates | Enastående takvåning i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående takvåning i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

208m2 3 Sovrum i Santa Ponsa

Denna takvåning ligger i ett mycket populärt område i Nova Santa Ponsa, bara en kort promenad eller bilresa från den moderna marinan i Port Adriano. Förutom en sandstrand finns det många restauranger, barer och en vattensportskola. Golffanatiker kommer att vara intresserade av att veta att det finns flera golfbanor i närheten. Den sydostorienterade fastigheten fascinerar framför allt genom de generösa terrasserna - delvis täckta, så att de kan användas som ett utökat vardagsrum även under de hetaste sommardagarna. Den 60 kvadratmeter stora takterrassen är perfekt för trevliga kvällar med familj och vänner - med en fantastisk panoramautsikt. Själva lägenheten erbjuder tre sovrum och tre badrum samt ett rymligt och ljust vardagsrum med matplats. Ytterligare funktioner: gemensam pool, luftkonditionering h / c, elvärme, underjordisk parkeringsplats, förråd.
 • Boyta

  208m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02CYP4
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 620 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: