Lavin Estates | Enastående takvåning i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående takvåning i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

258m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Välkommen till denna exklusiva takvåning i Nova Santa Ponsa - detta är en av få takvåningar som sträcker sig över hela våningsplanet. Med sina rymliga täckta terrassområden erbjuder det ett unikt utrymme för underhållning och avkoppling även under de varmaste soliga dagarna. Solsökare är bortskämda med valet mellan takterrassen på 130m2 eller den stora gemensamma poolen med sina solterrasser. Med totalt 4 rymliga sovrum och lika många badrum erbjuder det en idealisk kombination av lyx och avskildhet. Denna takvåning är utrustad med luftkonditionering och har två garageparkeringsplatser för maximal komfort och bekvämlighet. Nova Santa Ponsa gör denna takvåning till en idealisk tillflyktsort bara några minuter från den berömda marinan Port Adriano, designad av Philippe Starck. Med restauranger, en seglarskola och ett dykcenter i omedelbar närhet, erbjuder det ren livskvalitet. Golfentusiaster hittar flera förstklassiga golfbanor i det omgivande området, vilket gör detta bostadsområde till ett paradis för dem. Nova Santa Ponsa är populärt för dem som söker avkoppling, men också för boende, eftersom alla viktiga infrastrukturella anläggningar som stormarknader, restauranger och internationella skolor ligger bara några minuters bilresa bort - perfekt för dem som letar efter en förstklassig livsstil.
 • Boyta

  258m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02QT09
 • Badrum

  4
 • Pris

  2 275 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: