Lavin Estates | Enastående takvåning i San Agustin
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående takvåning i San Agustin

Fakta Bilder

130m2 3 Sovrum i San Agustin

Denna fantastiska takvåning i ett litet samhälle med gemensam pool har totalrenoverats med material av bästa kvalitet och erbjuds med möblerna inkluderade. Fastigheten har 3 sovrum, varav två är med en-suite badrum samt ett vardagsrum / matsal integrerat med det vackra moderna köket med öppen planlösning. Lägenheten har en underbar utsikt över bukten och de stora skjutdörrarna på den täckta balkongen gör att lägenheten är ljusflödad under hela dagen. Genom terrassen kan du nå höjdpunkten i denna fastighet, en 130 kvm stor privat takterrass med ett sommarkök samt en jacuzzi och en av de vackraste panorama havsutsikt. Ytterligare funktioner i denna fantastiska fastighet är gas centralvärme samt luftkonditionering varm / kall och en underjordisk parkering med ett förråd. San Augustin är en förort till Palma och erbjuder många attraktioner förutom det korta avståndet till huvudstaden. Marivent Palace ligger precis runt hörnet och det finns många sandstränder samt de mycket kända hamnarna Cala Nova och Puerto Portals. Internationella skolor samt restauranger och butiker finns också inom några minuter.
 • Boyta

  130m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02U5NP
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: