Lavin Estates | Enastående takvåning med fantastisk utsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående takvåning med fantastisk utsikt - Sold

Fakta Bilder

154m2 2 Sovrum i San Agustin - Sold

Beläget i det vackra området Sant Augustin, bara några minuter från Palma och olika stränder, hittar du denna fantastiska takvåning på 154 m2 boyta i ett litet samhälle med endast tre lägenheter och direkt tillgänglig via hissen med lägenhetsnyckeln. Fastigheten har 2 sovrum, alla med eget badrum och med två terrasser, en tillgänglig från sovrummet och den andra direkt från det ljusa vardagsrummet. Det fullt utrustade köket med öppen planlösning har också en underbar utsikt och öppnar upp mot det stora vardagsrummet. Den inre trappan tar dig till den stora takterrassen där du kan njuta av en magnifik utsikt över hamnen i Cala Nova. Här kommer du att njuta av den privata saltvattenpoolen samt ett utomhuskök med en dum servitör direkt ansluten till huvudköket på bottenvåningen. Fastigheten har golvvärme, domotic från Fibaro, luftkonditionering varm / kall, B&O Home underhållningssystem och ett garage med två parkeringsplatser samt ett stort förråd.
 • Boyta

  154m2
 • Sovrum

  2
 • Property ID

  02SC09
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: