Lavin Estates | Enastående takvåning med havsutsikt i bästa läge i…
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående takvåning med havsutsikt i bästa läge i Bendinat - Sold

Fakta Bilder

139m2 3 Sovrum i Bendinat - Sold

Denna spektakulära takvåning har nyligen totalrenoverats och erbjuder en kombination av elegans, modern komfort och fantastisk havsutsikt. Med tre sovrum och 2 badrum (ett av dem badrum-en-suite), en gästtoalett och delvis havsutsikt är denna lägenhet perfekt för familjer som letar efter ett lyxigt boende. Det fullt utrustade köket (som kan väljas av kunderna) med öppet vardagsrum och matplats och intilliggande täckt terrass inbjuder dig att spendera tid med vänner och lämnar inget att önska. En spiraltrappa leder till den rymliga takterrassen med jacuzzi, en utomhusdusch och en grillplats - den perfekta platsen att njuta av utsikten över Medelhavet och bukten Cala Nova. Den perfekta fastigheten för att njuta av en långhelg eller hela året på den soliga ön! Denna väl presenterade takvåning med havsutsikt i Bendinat ligger i Sa Vinya, ett av de bästa bostadsområdena i området. Andra egenskaper: underjordisk parkering, golvvärme (inte i sovrummen), luftkonditionering w / c, solpaneler.
 • Boyta

  139m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02QAGW
 • Badrum

  2
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: