Lavin Estates | Enastående takvåning med panoramautsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående takvåning med panoramautsikt

Fakta Bilder

93m2 3 Sovrum i San Agustin

Välkommen till toppen av urbant boende - en 93 kvadratmeter stor takvåning som omdefinierar lyx. När du kommer in är det första som fångar din uppmärksamhet det sömlösa flödet av utrymme från det fullt utrustade köket med öppen planlösning som är hjärtat i denna takvåning, en kulinarisk fristad med moderna apparater och eleganta bänkskivor till vardagsrummet som badar i naturligt ljus som strömmar in från de stora fönstren som leder till den enorma terrassen. Terrassen är en vidsträckt oas på 100 kvadratmeter på samma nivå som vardagsrummet, det är en förlängning av ditt vardagsrum, en plats att sola på, anordna middagar utomhus eller bara njuta av utsikten. Men äventyret slutar inte där. Gå upp till takterrassen, en 65 kvadratmeter stor privat tillflyktsort med panoramautsikt som får dig att tappa andan. Oavsett om du dricker ditt morgonkaffe eller skålar för solnedgången med dina vänner är denna takterrass din personliga tillflyktsort i himlen. Gå in i sovrummen och du kommer att hitta en fristad av lugn. De tre sovrummen är generöst tilltagna och alla är unikt utformade för att ge komfort och stil. Det stora sovrummet har ett eget badrum medan de andra två delar badrum. Praktiskt möter lyxigt med funktioner som golvvärme och luftkonditionering, vilket garanterar din komfort under alla årstider. Denna takvåning är inte bara en bostad, det är ett uttalande - ett bevis på konsten att bo fint.
 • Boyta

  93m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TST1
 • Badrum

  2
 • Pris

  1 690 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: