Lavin Estates | Enastående villa med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Enastående villa med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

356m2 5 Sovrum i Genova

Denna underbara moderna sydvästorienterade villa har byggts med enastående kvaliteter och den sensationella utsikten över Palmabukten är hisnande. Den har utformats med mycket tydliga och öppna linjer som gör att det naturliga ljuset kan komma in i huset. Efterbehandlingen är mycket hög, golvet är huvudsakligen sten kombinerat med trägolv i sovplatserna. Du kommer att förföras av den enkla layouten och materialrikedomen. Den byggda ytan är över 400 kvm med mer än 60 kvm öppna terrasser på en vackert terrasserad trädgård med palm- och olivträd. Utomhusområdet har en infinitypool samt en separat gästlägenhet med egen ingång samt ett dubbelgarage. Ytterligare funktioner är luftkonditionering varm / kall, golvvärme, solpaneler och en parkeringsplats ovanpå villan.
 • Boyta

  356m2
 • Tomt

  1141m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02CJI2
 • Badrum

  4
 • Pris

  6 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: