Lavin Estates | Exceptionell fastighet med tillgång till havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Exceptionell fastighet med tillgång till havet

Fakta Bilder

606m2 7 Sovrum i Santa Ponsa

Denna spektakulära, moderna villa ligger vid havet, mitt emot de fantastiska Malgratsöarna, på en plan och mycket privat tomt på drygt 2 500 m². Det som gör denna fastighet unik är tillgången till havet, utrustad med en trapphiss, en badplattform samt en dusch och ett förråd för vattensportutrustning och solstolar. En jolle kan också förtöjas här och passagerare kan transporteras direkt från fastigheten till båten. Själva villan byggdes 2005 för att användas av ägaren. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt en hög kvalitet på konstruktionen i kombination med design och vardagspraktik. Den oslagbara havsutsikten över Malgratsöarna dominerar nästan alla rum. På bottenvåningen finns förutom det ljusa och mycket rymliga vardagsrummet, som tack vare de höga och stora fönsterelementen sömlöst smälter samman med den 170 m2 stora utomhusterrassen upp till den uppvärmda infinitypoolen med motströmssystem, också ett stort sovrum med badrum och privat sittgrupp. Även på denna nivå, något åtskilda, finns personalutrymmen som sovrum, arbetsområde och kök. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum, alla med eget badrum, samt det rymliga masterrummet med eget badrum. Om du känner för en förändring kan du välja mellan de många fritidsanläggningarna i det omgivande området: den familjevänliga marinan i Santa Ponsa, liksom den Philippe Starck-designade lyxhamnen Port Adriano, tre golfbanor, Santa Ponsa tennis club med sina ursprungliga Wimbledon gräsplaner, country club med inomhuspool och spa-faciliteter, bland annat. Andra funktioner är: Golvvärme, luftkonditionering, dubbelgarage, öppen spis.
 • Boyta

  606m2
 • Tomt

  2516m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02Q8KG
 • Badrum

  7
 • Pris

  25 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: